Windows Server 2019 - Device CALs

Save 5%
Hover on image to enlarge
I lager
Kr369.00
Kr349.00
Spara: Kr20.00 (5%)
chat Chat (fiber_manual_record Offline)
Pris i poäng: 349 poäng
+
BrandMicrosoft Client Access Licenses1 CAL

Köp Windows Server 2019 - Device CALs med det mest överkomliga priset på marknaden.

När du är klar med inköpsprocessen:

  • Du kommer att få licensnycklar till Windows Server 2019 - Device CALs
  • Du kommer omedelbart att få din aktiveringslicensnyckel
  • Du kommer att ha åtkomst till Windows Server 2019 - Device CALs aktiveringsriktlinjer.
  • Du har teknisk support 7/7 som en efterförsäljningstjänst till ditt förfogande.
Live Delivery
Produktspezifikation
Våra fördelar

100% säker betalning

Olika betalningsmetoderBetala order på bekvämt sätt.

Bästa prisVi är stolta över våra priser, hundratals kunder kontrollerar dem varje dag, vilket ger ett val till vår webbutik!

Description


Hämta Windows Server 2019 - Device CALs programvara för ett flexibelt operativsystem

Hämta Windows Server 2019 - Device CALs från vår onlinebutik Digitalprogramvara som fristående programvara. Du kan nu köpa Windows Server 2019 - Device CALs till det bästa priset på marknaden. Du kan också hitta andra versioner av Windows Server 2019 - Device CALs på vår webbplats, som till exempel Windows Server 2016 - Device CALs.

Windows Server 2019 - Device CALs


Installera och aktivera Windows Server 2019 - Device CALs

Windows Server 2019 - Device CALs är en särskild licensieringsform som gör att företag kan bevilja åtkomst till Windows Server 2019 för sina anställda. Genom att köpa ytterligare klientåtkomstlicenser för enheten kan serversystemet också utökas till att omfatta ytterligare enheter. Detta gör att företag enkelt kan skapa ett flexibelt, behovsbaserat serversystem med höga prestanda och använda sina resurser till lägsta möjliga kostnad.

En licens för endast en enhet

Användare kan installera Windows Server 2019 - Device CALs på en viss enhet. Oavsett om det är en stationär dator, en skanner eller en bärbar dator är enhetens natur inte viktig. Detta innebär dock att Client Access Licenses (CAL) för enheten är associerade med en viss enhet och inte kan överföras till en annan. Det innebär att Windows Server 2019 inte är en flytande licens.

En licens för endast en enhet

Ett flexibelt operativsystem

Licensstrukturen för de klientåtkomstlicenser som körs av Windows Server 2019 - Device CALs finns tillgänglig individuellt och i licenspaket och gör det möjligt att skapa ett dedikerat, kostnadseffektivt serversystem. Det är till exempel lätt att förse fasta kontor med terminallicenser och att ge användare som ofta arbetar på flytt eller i hemmet klientåtkomstlicenser som gör det möjligt för dem att få tillgång till alla nödvändiga data var de än befinner sig.

StatmenüEtt flexibelt operativsystem

Linux-integrering och ATP för bättre skydd

Windows Server 2019 - Device CALs är beroende av Linux-integrering för sina förbättrade säkerhetskoncept, till exempel "Protected Virtual Machines" och möjligheten att hantera Linux-servrar med Linux-kommandon från Windows-servrar. Dessutom möjliggör nedladdning av Windows Server 2019 - Device CALs ett bättre integrerat skydd med hjälp av Microsoft Defender Advanced Threat Protection (ATP) som upptäcker hot som inte har upptäckts av många traditionella antivirusprogram.

Linux-integrering och ATP för bättre skydd

Features


Brand:
Microsoft

General Information

Client Access Licenses:
1 CAL

Recensioner


Inga inlägg

Skriv en recension
KÖP OCH KUNDER