Säker betalning

Gör en säker bank varje gång på vår webbplats

- Vår webbutik "Digitalprogramvara.se" använder SSL-teknik (Secure Socket Layer) för att garantera en säker shoppingupplevelse. Den här tekniken krypterar och skyddar de uppgifter du skickar över internet. När SSL är aktiverat börjar webbplatsadressen i adressfältet högst upp i din webbläsare med "https:" i stället för "http:", vilket visar att du arbetar i ett säkert läge.

Har du sett våra betalningsmetoder?

Betalning med kreditkort:

credit-cardt

Alla större kreditkort accepteras, inklusive Visa, MasterCard, Discover, Amex, Diners, Carte Bleue, Eftpos, Maestro, Interlink, Pulse, Nyce och Star. När du betalar med kreditkort är din transaktion helt säker eftersom vi aldrig får tillgång till dina bankuppgifter. Därför måste du ange dina finansiella uppgifter vid varje ny beställning som du gör på vår webbplats. För att slutföra ditt köp kommer du att hänvisas till vår banks säkra portal. Digitalprogramvara.se ger dig den mest bekväma betalningsmetoden.

Betalning med banköverföring:

bank-transfert

En banköverföring är en typ av betalning som gör det möjligt för dig, vår värdefulla kund, att skicka pengar till ett bankkonto var som helst i världen. Detta är ett utmärkt alternativ för köpare som inte har något kreditkort eller inte vill använda ett för att genomföra en distansförsäljningsbetalning via internet. Banköverföring är också en mycket säker och trygg betalningsmetod eftersom båda kontoinnehavarna måste ha en verifierad identitet.

SSL-protokoll

SSL

Säkra SSL-betalningar, även kända som "Secure Sockets Layer", garanterar att alla dina betalningsuppgifter behandlas i en helt säker miljö. Det gör det möjligt för oss att hantera sändning och mottagning av dina uppgifter på säkraste möjliga sätt med hjälp av SSL-certifikat, eftersom de krypteras/avkrypteras under de olika behandlingsstegen, vilket garanterar den högsta säkerhetsnivån för onlinebetalningar.

Tillfredsställelse garanterad

Det här är det viktigaste för oss: vi är mest angelägna om att våra kunder ska vara nöjda. Vårt team kommer att ge dig hjälp och vägledning för att uppfylla dina specifika krav. Vi är beredda att ge full återbetalning om det behövs, i enlighet med vår policy om "full tillfredsställelse eller pengarna tillbaka".

Satisfaction guaranteed