Betrodd av +1 miljon kunder| LIVE-LEVERANS

Bankinformation Skydd och säkerhet.

För att garantera en onlineupplevelse i en säker miljö använder vår butik "digitalprogramvara.se" SSL-teknik (Secure Socket Layer). Denna teknik krypterar och skyddar den information du överför till oss via Internet. När SSL är aktiverat kan du se i adressfältet högst upp i webbläsaren, att webbplatsadressen börjar med "https": snarare än "http": Det betyder att du är i säkert läge.

Våra betalningsmetoder

VIA KREDITKORT

Vi accepterar Visa, MasterCard, Discover, Amex, JCB, Diners och Blue Cards. När du betalar med kreditkort är din transaktion helt säker. digitalprogramvara.se informerar om att vi inte har någon möjlighet att få tillgång till dina bankuppgifter och har ingen form av antagning till ditt kreditkortsnummer. Det är därför din bankinformation krävs med varje ny beställning du skapar på vår webbplats. För att slutföra ditt köp kommer du att hänvisas till det säkra gränssnittet för vår bank. Den här betalningsmetoden är den mest smidiga.

VIA AMAZON BETALNINGAR

Du kan göra ditt köp och njuta av fördelarna med Amazon Betalning. Det är snabbt, enkelt och säkert! Du kan beställa på digitalprogramvara.se med hjälp av betalningsinställningarna som lagras på ditt Amazon-konto. Du behöver inte fylla i annan information på Product Key24.com Amazon skickar endast leveransadressen och voila! Ordern är validerad!

Elektronik Billiger UG
Gatunamn: Kösliner Weg 13
Postnummer: 22850

E-post : shop@digitalprogramvara.se

Bankkonto:

Elektronik Billiger UG
Ort: Norderstedt
Land: Germany
Bankkontonummer: 896967700
SWIFT/BIC: COBADEFFXXX

Representeras av

Julia Savelev

Registrerad vid distriktsdomstolen i Kiel, Commercial Register Book (HRB)17611

Moms-ID: DE 306042677

Momsnummer: 11/290/15661

TRANSFER VIA SOFORT

Om du vill göra en betalning med SOFORT använder du helt enkelt PIN-koden för ditt onlinebankprogram och åtnjuter maximal säkerhet som garanteras av dina autentiseringsuppgifter och bekräftelsekoder.

VIA AMAZON PAYMENTS

digitalprogramvara.se is one of the e-commerce sites specialized in the distance and online selling of operating systems, office suites, antivirus software, etc. Today, this site is an important player in the field of selling software programs on the web at cheap prices.