Betrodd av +1 miljon kunder| LIVE-LEVERANS

Windows 10 Pro

Save 83%
Håll muspekaren på bilden för att förstora
Galna befordringar! Du får en rabatt på upp till 80 % inom Windows 10 begränsade lager ! (begränsat lager)
I lager
Kr2,499.00
Kr419.00
Spara: Kr2,080.00 (83%)
+
 
BrandMicrosoft

Köp Windows 10 för det lägsta priset på den Sverige marknaden!

Efter ett framgångsrikt köp kommer du att omedelbart ta emot:

  • Din Windows 10 Pro aktivering Licensnyckel är en aktiveringskod för livstid
  • Fullständig version av Windows 10 Pro 32/64 bits hämtningslänk
  • Steg för steg-instruktioner för att aktivera produkten
  • 7/7 Kostnadsfri teknisk support
Live Delivery
Produktspezifikation
Våra fördelar

100% säker betalning

Olika betalningsmetoderBetala order på bekvämt sätt.

Bästa prisVi är stolta över våra priser, hundratals kunder kontrollerar dem varje dag, vilket ger ett val till vår webbutik!

Windows 10 Pro + Office Home And Student 2019
=
Totalt ord.prisKr1,418.00
Pris för allaKr1,318.00

Description


Det nya Windows 10 Home kommer definitivt att imponera på dig!

Njut av optimal anpassning av den mest produktiva och ergonomiska versionen av Windows.

buy windows 10 home


Vilka är de nya funktionerna i Windows 10 Home?

Windows 10 Home är kompatibelt med de flesta av dina program och enheter. Upptäck Microsofts smarta digitala assistent Cortana. Njut av användningen av Microsoft Edge och Xbox One-spelen på Windows 10-enheten. Windows 10 Home finns i 32 bitar och 64 bitar.Upptäck det bästa operativsystem som någonsin utvecklats av Microsoft. Windows 10 är snabbt och stabilt.Det nya men välkända användargränssnittet och en användarupplevelse utan motstycke Detta kommer att förändra hur du använder datorn. Få jobbet gjort på olika enheter.

Cortana - Windows 10 Pro

Din virtuella personliga assistent är byggd på startmenyn tillsammans med nya förbättringar. Cortana kan nu inte bara schemalägga ett möte, skicka ett e-postmeddelande, söka i dina filer eller söka på webben, utan även skicka SMS om det är installerat på din mobila dator, ändra vissa windows inställningar och till och med identifiera låtar.

köpa Windows 10 pro

DIRECTX 12 - Windows 10 Pro

DIRECTX 12 är en stark punkt som ägnas åt videospelsledare och spelare i specifika. Den representerar den nya komponenten i Windows 10. Den här komponenten ger en viktig förbättring. Den gör det möjligt för spelarna att dra nytta av en speciell grafisk upplevelse med exceptionella effekter. Spelingångarna är mer betydelsefulla och mer relevanta, inklusive ytterligare bildrutor per sekund, låg minnesanvändning, mer detaljerade visuella effekter och flera vätskeanimeringar med en kompatibel bildrutehastighetsökning.

DIRECTX 12

Startmenyn - Windows 10 Pro

Windows 10 Startmenyn är tillbaka med många förbättringar och nya funktioner. Hitta alla installerade program, favoritwebbplatser, länkar, viktiga mappar och inställningar. Cortana är nu integrerad på startmenyn för att hjälpa dig att söka efter filer och mappar på datorn. Det gör det också lättare för dig att söka efter onlineinformation.

Microsoft Windows 10 Pro


Features


Brand:
Microsoft

Recensioner


Jag köpte licensen för Windows 10 Pro på den här webbplatsen och även om jag stod inför vissa problem med att aktivera den fick jag hjälp av onlineagenterna som mycket vänligt hjälpte mig att aktivera kopian av Windows framgångsrikt. Idag har jag redan aktiverat Windows 10 Pro! Tack killar! : D
Bra service, kundsupport proaktiv och hjälpsam. Min programvara installerades nu och fungerade perfekt utan absolut problem under installationen att det gick så smidigt
Allt bra, programvaran är nu aktiverad av Microsoft. Jag antar att jag inte hade fart på att registrera mig per telefon för att gå. Tack så mycket för ditt professionella och vänliga stöd.
Håll dig frisk och borta från koronavirus som fortfarande har oss alla under kontroll.
Jag hade en opaktiverad utgåva av Windows 10 Home men jag felaktigt att köpa en Windows 10 Pro OS-utgåva. Jag bad om ett licensutbyte för att aktivera min hemutgåva, och jag fick skicka ett e-postmeddelande via deras upplösnings-e-post. Kundrepresentanten Emma erkände mitt erbjudande om att byta ut varor och var verkligen stödjande för att lösa mitt problem och ge ett nytt kort. 10/10 för kontakt, marknadsföring och prissättning.
Windows 10 pro nedladdningslänk mottagen via e-post såväl som aktiveringsnyckeln. allt fungerar perfekt.
mycket nöjd med hjälp med installationen av den köpta programvaran.
Kompetent personal; Utan deras hjälp hade jag inte kunnat göra det.
Tack så mycket för deras vänlighet.
Väldigt snabbt och enkelt. Fick koden till mitt spel ca 1 minuter efter köpet.
Suveränt allting. Snabbt billigt och enkelt ger 5 i betyg
Funkar bra löste instalationen
Inom en minut kom koden
 
KÖP OCH KUNDER