Windows 10 Education

Save 58%
Hover on image to enlarge
Galna befordringar! Du får en rabatt på upp till 80 % inom Windows 10 begränsade lager ! (begränsat lager)
I lager
Kr1,300.00
Kr549.00
Spara: Kr751.00 (58%)
chat Chat (fiber_manual_record Offline)
Pris i poäng: 549 poäng
+
BrandMicrosoft

Köp Windows 10 nu med det bästa priset på den svenska marknaden!

När köpet har slutförts kommer du att omedelbart motta:

  • Din Windows 10 Education aktivering Licensnyckel är en aktiveringskod för livstid
  • The Windows 10 Education hämtningslänk
  • Installation och aktivering Stödlinjer
  • 7/7 Kostnadsfri teknisk support

Live Delivery
Produktspezifikation
Våra fördelar

100% säker betalning

Olika betalningsmetoderBetala order på bekvämt sätt.

Bästa prisVi är stolta över våra priser, hundratals kunder kontrollerar dem varje dag, vilket ger ett val till vår webbutik!

Description


Hämta Windows 10 Education som är ett av de bästa operativsystemen för datorer på högskolor och universitet

Hämta den här nya utgåvan av Windows 10 som tillhandahåller standardinställningar för utbildning, särskilt för administratörer, studenter och lärare. Även, Windows 10 Education garanterar skolsäkerhet.
Digitalprogramvara.se erbjuder en snabb service efter försäljning. Vårt team är redo att hjälpa dig och besvara alla dina frågor. Vi är tillgängliga sju dagar i veckan för att lösa alla era tekniska problem.

Windows 10 Education


Installera Windows 10 Education och upptäcka de utökade förbättringarna

Det är en rik version av Windows 10. Med den här versionen kan du njuta av nya funktioner som läggs till för att tillgodose behoven hos institutioner som lärare, studenter...

BitLocker Drive Kryptering

Den inbyggda Bitlocker-funktionen i den här versionen hjälper dig att skydda känsliga data som finns lagrade på datorn. Dessutom garanterar den här funktionen sekretess för dina personuppgifter vid stöld. Tack vare kryptering, innehållet i hårddisken kommer att vara oläsbart om du kopplar det till en annan dator.

BitLocker Drive Kryptering

BranchCache Teknologi

Den här utökade bandbreddsoptimeringen (WAN) Teknologi är en ny funktion i den här versionen av operativsystemet. Med den här nya funktionen kan du optimera bandbredden för ett nätverk med stora områden genom att extrahera innehåll från innehållsservrar på hemkontoret eller i värdmolnet och cachelagra det på filialkontorssystem.

BranchCache Teknologi

Windows To Go

Windows To Go är en funktion i den här versionen som hjälper dig att skapa en Windows To Go-arbetsyta som kan startas från en extern enhet som är ansluten till en USB-enhet på en dator. Med andra ord kan du med den här nya funktionen installera ett Windows-operativsystem på en startbar enhet. Det är ingen större skillnad mellan Windows To Go-arbetsytan och någon annan installation av Windows, bara några få undantag.

Windows To Go


Features


Brand:
Microsoft

Recensioner


Det ser för bra ut för att vara sant och det är det! Tog lite tid att ladda ner men värt väntan!
Du får alltid hjälp när du behöver eller inte behöver, även om du är ärlig så erbjuder de dig bara ytterligare stöd hela tiden
En ganska spännande upplevelse! Jag har aldrig tidigare köpt programvara på nätet eller någon annanstans, det här är fantastiskt!
Jag var först lite rädd för att köpa eftersom priset var så bra. De höll sig till sitt slut och skickade mig nedladdning och produktnyckel. Bra arbete allt fungerade bra
Absolut fantastisk kundsupport!
Det var enkelt att installera och fungerar utmärkt.
Jag är glad att jag köpte mina fönster från denna webbplats.
fantastiska priser och produkter
FANTASTISK LEVERANSTID!
Jag var väldigt nöjd. Jag köpte en produktnyckel och jag kunde inte förstå hur jag skulle installera den korrekt. De var mycket lyhörda för mina e-postmeddelanden och ringde sedan in på min dator och fixade problemet. Jag är mycket nöjd med Digital Techs. Tack, Chris W.
Det var fantastiskt jag är väldigt nöjd med mitt köp
Det är en fantastisk servicekvalitet!

Efter att ha gjort en beställning av fel programvara av misstag, har Licensekey24s kundvård snabbt och effektivt rättat min fråga genom att tillåta mig att ersätta den första beställningen och få rätt produkt, värdefull och stödjande.


Jag rekommenderar starkt en femstjärnig operation!
Skriv en recension
KÖP OCH KUNDER