Betrodd av +1 miljon kunder| LIVE-LEVERANS

Office 2019 Home And Student Mac

Save 48%
Håll muspekaren på bilden för att förstora
I lager
Kr2,099.00
Kr1,099.00
Spara: Kr1,000.00 (48%)
+
 
BrandMicrosoft

Köp Office for Mac för det lägsta priset på den Sverige marknaden!

Efter ett framgångsrikt köp kommer du att omedelbart ta emot:

  • Din Office 2019 Home And Student Mac aktivering Licensnyckel är en aktiveringskod för livstid
  • Fullständig version av Office 2019 Home And Student Mac hämtningslänk
  • Steg för steg-instruktioner för att aktivera produkten
  • 7/7 Kostnadsfri teknisk support
Live Delivery
Produktspezifikation
Våra fördelar

100% säker betalning

Olika betalningsmetoderBetala order på bekvämt sätt.

Bästa prisVi är stolta över våra priser, hundratals kunder kontrollerar dem varje dag, vilket ger ett val till vår webbutik!

Description


Köp och installera Office 2019 Home and Student for MAC

Köp Office 2019 Home and Student for MAC för ett överkomligt pris och säker onlineinköp . Den senaste versionen av Office 2019 för MAC är utrustad med flera förbättringar och funktioner och den redan integrerade versionen du är van vid i tidigare kontorsuppsättningar, nämligen Office 2016 för MAC och Office 2011 för Mac.

microsoft office 2019


Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac

Office 2019 Home and Student for MAC innehåller alla program och appar i förbättrade och förbättrade versioner. Den viktigaste funktionen som läggs till i Office Suite 2019 är stöd för flera enheter. Vid nedladdning ochinstallation av Office 2019 Home and Student for MAC, Du får omedelbar åtkomst till dina filer så att du kan dela dem utan problem från MAC till andra enheter och vice versa. Det här paketet innehåller alla produktivitetsverktyg som Word 2019, Excel 2019, PowerPoint 2019 , Outlook 2019 och OneNote 2019 som endast stöds på Windows 10.

Systemkrav - Office 2019 Home and Student for Mac

Om du vill hämta och installera Office 2019 för MAC Home and Student måste du tänka på följande: macOS Sierra, macOS High Sierra eller senare. Windows10 4 GB RAM (62 bits); 2 GB RAM (32 bits) 10 GO tillgängligt diskutrymme. och skärmupplösning: 1 280 x 800.

Systemkrav

Enklare hantering av e-post - Office 2019 Home and Student for Mac

Office 2019 for MAC har introducerat nya funktioner i Outlook 2019 för att göra e-posthanteringen effektivare och mer effektiv för användarna. Du kan skapa en egen “Focused Inbox” genom att dela upp inkorgen i två flikar. Du får det viktigaste på fliken Fokuserad medan du får andra e-postmeddelanden på andra flikar. Du kommer att få ett meddelande varje gång du får ett nytt e-postmeddelande på den andra sidan och kommer lätt att navigera mellan båda flikarna. Fler genvägar för att göra alla alternativ tillgängliga på en sekund. Oavsett om du vill öppna e-postmeddelanden eller din kontakt, notera kortkommandona och spara tid. Focused Inbox hjälper dig att fokusera på de e-postmeddelanden som är viktigast för dig. Inkorgen delas upp i två flikar Fokuserad och Annan. De viktigaste e-postmeddelandena finns på fliken Fokuserad medan resten är lätt åtkomliga, men inte på andra fliken. Du får information om att e-post flödar till Annan, och du kan växla mellan flikar när som helst för att kunna titta snabbt.

office 2019 install

“Remix 3D” Integrering - Office 2019 Home and Student for Mac

Till skillnad från gamla versioner av Office for MAC 2016 and Office for MAC 2011, Med den här senaste versionen av Office Software som utformats för Mac kan du enkelt infoga 3D-modeller. Du måste hämta Office 2019 för MAC  för att kunna infoga 3D-modeller från antingen dina lokala filer eller Microsoft Remix 3D-onlinebiblioteket. Den här funktionen finns på Word, Excel och PowerPoint 2019 så att du kan rotera eller luta modellen i vilken riktning som helst.

Remix 3D


Features


Brand:
Microsoft

Recensioner


Jag är nöjd med tjänsten, jag fick produkten inom några sekunder efter att jag beställde och den fungerade som den skulle från första försöket. Jag förväntade mig inte detta med det låga priset!
Bra priser och utmärkt kundservice!
Supportteamet är så användbart att de har guidat mig genom hela processen
Jag älskar företaget och allt stöd de gav mig. De hjälpte mig steg för steg och allt fungerar perfekt! Tack så mycket.
En lycklig kund! Jag har tagit emot min programvara i rätt tid och fått den installerad utan problem
Lätt att använda programvara
snabbt och effektivt SAV-team
 
KÖP OCH KUNDER