Access 2013

Save 63%
Hover on image to enlarge
Galna befordringar! Du får en rabatt på upp till 80 % inom Access begränsade lager ! (begränsat lager)
I lager
Kr1,199.00
Kr449.00
Spara: Kr750.00 (63%)
chat Chat (fiber_manual_record Offline)
Pris i poäng: 449 poäng
+
BrandMicrosoft

Köp Access 2013 för bästa möjliga pris från Digitalprogramvara!

När du är klar med inköpsprocessen:

  • Din Access 2013-aktivering Licensnyckel är en aktiveringskod för hela livscykeln
  • Hämtningslänken Access 2013
  • Access 2013 Steg-by-Step-installation och aktiveringsinstruktioner
  • 7/7 Gratis Teknisk support
Live Delivery
Produktspezifikation
Våra fördelar

100% säker betalning

Olika betalningsmetoderBetala order på bekvämt sätt.

Bästa prisVi är stolta över våra priser, hundratals kunder kontrollerar dem varje dag, vilket ger ett val till vår webbutik!

Description


Installera Access 2013 och identifiera dess nya funktioner efter att ha aktiverat den

Microsoft Access 2013 ingår i Office-sviten som Word 2013, PowerPoint 2013, OneNote 2013 och Excel 2013. Access 2013 är utformat för både små och stora företag för databasmanipulering. Med den här programvaran kan du enkelt och snabbt skapa och hantera en databas. Med den kan du revidera information, styra navigering och frågor i en och samma fil. Databasen kan enkelt sparas. När du har köpt produkten får du omedelbart den programvara som innehåller hämtningslänkarna och licensnyckeln.

Installera Access 2013


Hämta, installera och aktivera Access 2013 och börja förverkliga dina projekt

Access 2013 är ett program som du kan använda för att hantera din databas. Det ingår i Microsoft Access 2013. Programmet har många nya funktioner och vissa förändringar. Den mest märkbara förändringen är möjligheten att enkelt skapa databasrelaterade webbappar och använda dem via SharePoint som användare kan komma åt. Med det här programmet kan du enkelt spara en databas för ditt företag och ditt framtida projekt.

Skapa ditt personliga webbprogram

Med Access 2013 kan du skapa egna data i alla webbprogram. Du kan använda valfri enhet för att dela eller komma åt datafiler från andra system i Access App. Informationen lagras på webben, vilket ger dig större säkerhet, tillförlitlighet, skalbarhet och långsiktig hanterbarhet.

Skapa ditt personliga webbprogram

Spara tid och använd förberedda mallar

En ny funktion ingår i Access 2013 för att du ska kunna spara extra tid med hjälp av färdiga mallar när du skapar eller publicerar data. Den här funktionen är perfekt för nybörjare, även om du inte har någon erfarenhet eller använder Access-versionen för första gången, är det nu möjligt för alla att utföra sitt arbete med hjälp av flera Microsoft Access-mallar som är färdiga att använda och som redan har skapats för dig. Det är den perfekta funktionen för att spara tid och arbete.

Spara tid och använd förberedda mallar

Nya verktyg

Till skillnad från den tidigare versionen av Access 2010 och 2007 är de nya uppdateringarna i Microsoft Access 2013 mycket användbara för att göra din verksamhet smidigare och mindre komplicerad. Många nya verktyg ingår i den nya versionen av Access 2013, fortsätt framåt och bli av med gamla verktyg som används i tidigare versioner av Access. Det här programmet är utformat för SkyDrive- och Sharepoint-integrering.

Nya verktygFeatures


Brand:
Microsoft

Recensioner


Mycket nöjd! Installera programvaran på distans på ett effektivt och säkert sätt. Jag rekommenderar.
Skriv en recension
KÖP OCH KUNDER